Screen shot 2016-08-13 at 1.07.26 PMChoklad

Vem älskar inte chokladpraliner? Pröva på att göra egna praliner med goda fyllningar och vackert utseende. Vi börjar med att lära oss temperera chokladen – ett måste för att få en glansig, fin yta – och går sedan vidare till fyllningar och smaksättning. Vår kursledare Göran Söderin, som vunnit bronsmedalj i mat-OS i chokladskulptur, guidar er i chokladens underbara värld och garanterar en rolig och lärorik stund tillsammans. Ett måste för alla chokladälskare!

Tidsåtgång: minst 2 timmar, kan anpassas efter behov

Ingår: ingredienser, nödvändig utrustning under kursen, recept

 

 

bild pepparkakshus1024768Pepparkakshus

Att bygga pepparkakshus är minst lika roligt som vuxen som det var när man var liten, och en perfekt aktivitet att roa sig med mellan möten och konferenser. Vi ordnar med delarna – ni sätter ihop och dekorerar. Låt fantasin flöda och se vem som kan skapa det vackraste, roligaste, mest fantasifulla huset och lev ut all er kreativitet. Kan anordnas på plats i våra lokaler eller, om så önskas, kan vi komma till er.

Tidsåtgång: minst 2 timmar, kan anpassas efter behov

Ingår: ingredienser, nödvändig utrustning under kursen, recept

 

chocolate-cupcakes-1056336_1280Cupcakes

Cupcakes är inte bara väldigt goda bakverk, de kan också bli som små konstverk om man så vill. Vi bakar själva kakan i förväg och ni får sedan dekorera med olika toppings. Enkelt, roligt – och gott!

Tidsåtgång: minst 2 timmar, kan anpassas efter behov

Ingår: ingredienser, nödvändig utrustning under kursen

 

Vill ni dokumentera eventet på ett professionellt sätt? Vi hjälper gärna till att ordna en fotograf som förevigar ert event!

Kontakta oss på info@thepastrystudio.se för mer information om våra events!