Göran Söderin

Göran har arbetat som konditor i mer än 35 år, både i Sverige och internationellt. Förutom att under flera år driva flera framgångsrika konditorier har han även tävlat i yrket och bland annat vunnit bronsmedalj i Chokladskulptur under Mat-OS. Han har även gett ut flera böcker om allt från bröd och bullar till förstklassiga desserter. Göran har även flera års erfarenhet av att undervisa i yrket och brinner för att föra sina kunskaper vidare.

Göran är kursledare för följande kurser:

För bagare, konditorer & kockar

Choklad 1 >>

Choklad 2 >>

Choklad 3 >>

Moderna Tårtor >>

Karamell grundkurs >>

Karamellskulpturer >>

Isskulpturer grundkurs>>

Moderna bröd >>

Baka utan laktos och gluten – kaffebröd & desserter >>

Desserter >>

Minidesserter & Petit fours>>

För nybörjare & hemmabagare

Choklad nivå 1 >>

Choklad nivå 2 >>

Choklad Light >>

Tårtor >>

Tårtor Light  >>

Karamell för nybörjare>>

Bröd – the basics >>

Bröd Light >>

Baka sött utan gluten & laktos >>

Baka sött utan gluten & laktos – light >>

Bullar och annat kaffebröd >>

Bullar och annat kaffebröd – light >>

Pepparkakshus >>

Julbak >>

Göran Söderin