Baka sött utan gluten & laktos – light

 

Fler och fler väljer bort gluten och laktos i sin kost, men visst vill man fortfarande kunna unna sig en god fika då och då? Lär dig att själv baka utan gluten och laktos där bakverken smakar minst lika bra som ”vanliga” desserter och bullar. Under denna kurs får du bland annat tillgång till ett helt unikt mousserecept helt utan både laktos, mjölkprotein och gluten.

Tidsåtgång: 3 timmar (kvällstid)


Denna kurs riktar sig till: Nybörjare & hemmabagare. För kurser riktade till konditorer, bagare och kockar, klicka HÄR.


DU LÄR DIG
  • Laktosfri mousse – unikt recept
  • Kaffebröd bakat utan gluten

Kursledare: Göran Söderin

Antal kursdeltagare: 8-14

Ingår: ingredienser, nödvändig utrustning under kursen, recept


PRIS: 750 SEK/PERSON

KURSDATUM & PRISER

11 Oktober 2016

BOKNINGSVILLKOR

Läs våra villkor vid bokning HÄR

Intresseanmälan

Är du intresserad av denna kurs? Gör din intressanmälan idag så kontaktar vi dig med mer information. Anmälan är inte bindande