Baka utan laktos och gluten – kaffebröd & desserter

 

Idag är efterfrågan på allergianpassat fikabröd större än någonsin. Lär dig att själv baka utan gluten och laktos och slipp köpa in från någon annan! Under denna kurs får du bland annat tillgång till ett helt unikt mousserecept helt utan både laktos, mjölkprotein och gluten.

Tidsåtgång: 1 heldag


Denna kurs riktar sig till: Konditorer, bagare och kockar . För kurser riktade till nybörjare och hemmabagare, klicka HÄR.


Du lär dig
  • Laktosfri mousse – unikt recept
  • Kaffebröd, bullar och annat fikabröd utan gluten

Kursledare: Göran Söderin

Antal kursdeltagare: 8-14

Ingår: ingredienser, nödvändig utrustning under kursen, recept

Obs! Det vi bakar under kursen kan inte kallas glutenfritt då gluten används i samma lokaler


PRIS: 1 050 SEK/PERSON

KURSDATUM 

19 September 2016

1 november  2016 kl 10:00-17:00

26 mars 2017 kl 10:00-17:00

BOKNINGSVILLKOR

Läs våra villkor vid bokning HÄR

Intresseanmälan

Är du intresserad av denna kurs? Gör din intressanmälan idag så kontaktar vi dig med mer information. Anmälan är inte bindande