Bröd – the basics

 

Bröd har varit en essentiell del av vår kost genom århundraden av människans historia, och genom åren har det sett ut på många olika sätt. Under denna kurs lär du dig grunderna i brödbak och lär dig hur du kan variera ingredienser och tekniker för att skapa en mängd olika sorters bröd.

Tidsåtgång: 1 heldag


Denna kurs riktar sig till: Nybörjare & hemmabagare. För kurser riktade till konditorer, bagare och kockar, klicka HÄR.


Du lär dig
  • Bakning av bröd med surdeg, skållningar & fördegar
  • Knådning & jäsning
  • Lär dig experimentera med smaker i brödet, så som t.ex. grönsaker och kryddor
  • Lär dig hur du snittar och gräddar bröden för att få dem så vackra som möjligt

Kursledare: Göran Söderin / Krister Hägglöf

Antal kursdeltagare: 8-14

Ingår: ingredienser, nödvändig utrustning under kursen, recept


PRIS: 1 550 SEK/PERSON

KURSDATUM

28 oktober 10:00-17:00

26 februari 2017 kl 10:00-17:00

8 april 2017 kl 10:00-17:00

 

BOKNINGSVILLKOR

Läs våra villkor vid bokning HÄR

Intresseanmälan

Är du intresserad av denna kurs? Gör din intressanmälan idag så kontaktar vi dig med mer information. Anmälan är inte bindande