Choklad light

 

Vem älskar inte chokladpraliner? Under denna kvällskurs lär du dig att göra egna praliner med goda fyllningar och vackert utseende. Vi börjar med att lära oss temperera chokladen – ett måste för att få en glansig, fin yta – och går sedan vidare till fyllningar och smaksättning. Ett måste för alla chokladälskare! Kursen liknar innehållet i Choklad 1 men vi gör ett färre antal fyllningar.

Tidsåtgång: 4 timmar (kvällstid)


Denna kurs riktar sig till: Nybörjare & hemmabagare. För kurser riktade till konditorer, bagare och kockar, klicka HÄR.


DU LÄR DIG
  • Temperera choklad
  • Gjutna praliner med olika fyllningar
  • Doppade praliner med olika fyllningar
  • Grundläggande kunskap om hur man arbetar med choklad

Kursledare: Göran Söderin

Ingår: ingredienser, nödvändig utrustning under kursen, recept

Antal kursdeltagare: 8-14

Möjlighet att köpa med utrustning så som pralinformar, doppgafflar m.m. till förmånliga priser


PRIS: 750 SEK/PERSON

KURSDATUM & PRISER

12 Oktober 2016

18 december 2016 kl 17:00-21:00

24 januari 2017 kl 17:00-21:00

21 februari 2017 kl 17:00-21:00

27 mars 2017 kl 17:00-21:00

24 april 2017 kl 17:00-21:00

 

BOKNINGSVILLKOR

Läs våra villkor vid bokning HÄR

Intresseanmälan

Är du intresserad av denna kurs? Gör din intressanmälan idag så kontaktar vi dig med mer information. Anmälan är inte bindande