Choklad nivå 1

 

Vem älskar inte chokladpraliner? Under denna heldagskurs lär du dig att göra egna praliner med goda fyllningar och vackert utseende. Vi börjar med att lära oss temperera chokladen – ett måste för att få en glansig, fin yta – och går sedan vidare till fyllningar och smaksättning. Ett måste för alla chokladälskare!

Tidsåtgång: 1 heldag


Denna kurs riktar sig till: Nybörjare & hemmabagare. För kurser riktade till konditorer, bagare och kockar, klicka HÄR.


Du lär dig
  • Temperera choklad
  • Gjutna praliner med olika fyllningar
  • Doppade praliner med olika fyllningar
  • Grundläggande kunskap om hur man arbetar med choklad

Kursledare: Göran Söderin

Ingår: ingredienser, nödvändig utrustning under kursen, recept

Antal kursdeltagare: 8-14

Möjlighet att köpa med utrustning så som pralinformar, doppgafflar m.m. till förmånliga priser


PRIS: 1 550 SEK/PERSON

KURSDATUM 

7 September 2016 9:00-17:00

12 Oktober 2016 9:00-17:00

14 december kl 10:00-17:00

29 januari 2017 kl 10:00-17:00

4 mars 2017 kl 10:00-17:00

23 april 2017 kl 10:00-17:00

BOKNINGSVILLKOR

Läs våra villkor vid bokning HÄR

Intresseanmälan

Är du intresserad av denna kurs? Gör din intressanmälan idag så kontaktar vi dig med mer information. Anmälan är inte bindande