Desserter

 

 

Ingen middag är komplett utan desserten – här lär du dig att skapa efterrätter som imponerar med både smak och utseende. Fokus ligger på att skapa nytänkande desserter med moderna smaker och med spännande dekor.

Tidsåtgång: 1 heldag


Denna kurs riktar sig till: Konditorer, bagare och kockar . För kurser riktade till nybörjare och hemmabagare, klicka HÄR.


Du lär dig
  • Creamaux- & moussedesserter
  • Chiboust och andra fyllningar
  • Dekor av bland annat choklad och karamell
  • Uppläggning & presentation

Kursledare: Göran Söderin

Antal kursdeltagare: 8-14

Ingår: ingredienser, nödvändig utrustning under kursen, recept


PRIS: 1 550 SEK/person

KURSDATUM

 

bokningsvillkor

Läs våra villkor vid bokning HÄR

Intresseanmälan

Är du intresserad av denna kurs? Gör din intressanmälan idag så kontaktar vi dig med mer information. Anmälan är inte bindande