Veganska Desserter

 

Som vegan är det ibland en större utmaning att göra efterrätter och alternativen kan ibland kännas få. Men möjligheterna är ofta fler än man kan tro! Vi går genom grunderna för hur man gör goda veganska efterrätter. Vi tittar på vilka produkter som går att använda för att ersätta icke-veganska ingredienser och laborerar med sådant som man kanske inte vanligtvis associerar med desserter.

Tillsammans skapar vi flera fantastiska efterrätter som är 100 % växtbaserade.

Tidsåtgång: Heldag


Denna kurs riktar sig till: Nybörjare & hemmabagare. För kurser riktade till konditorer, bagare och kockar, klicka HÄR.


Du lär dig
  • Rawkakor
  • Krämer och mousser
  • Vegansk glass

Kursledare: Eugen Stolin

Antal kursdeltagare: 8-14

Ingår: ingredienser, nödvändig utrustning under kursen, recept


PRIS: 1 550 SEK/PERSON

KURSDATUM 

2 Oktober

16 Oktober

BOKNINGSVILLKOR

Läs våra villkor vid bokning HÄR

Intresseanmälan

Är du intresserad av denna kurs? Gör din intressanmälan idag så kontaktar vi dig med mer information. Anmälan är inte bindande